top icon
Επικαιρότητα

Eξόρμηση για την οδική ασφάλεια

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές των νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας. Στο πλαίσιο της εξόρμησης ελέγχθηκαν 1.294 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 258 παραβάσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε 77 για υπερβολική ταχύτητα, 2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 3 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 1 για αντικανονικούς ελιγμούς, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 1 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 3 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 2 για ΚΤΕΟ και 160 λοιπές παραβάσεις. Επίσης, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Δελτίο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ