top icon
Επικαιρότητα

Εύβοια – Παραδόθηκε η γέφυρα των Φύλλων

Παραδόθηκε προς χρήση από τους οδηγούς η γέφυρα των Φύλλων στην Εύβοια, η οποία είχε καταστραφεί από πλημμύρες το 2020 και ανακατασκευάστηκε πλήρως από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης της γέφυρας των Φύλλων στην Εύβοια εκτός του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Σταϊκούρα ήταν επίσης ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Υποδομές Νίκος Ταχιάος, οι βουλευτές Θανάσης Ζεμπίλης, Σίμος Κεδίκογλου και Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έκανε λόγο για μια συλλογική προσπάθεια με στόχο να αποκατασταθεί η γέφυρα, η οποία συνδέει πολλούς οικισμούς και περιοχές αγροτικής καλλιέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, όπου οι χρήστες υποχρεώνονταν –μέχρι τώρα- σε μεγάλη χιλιομετρική περιφορά.

Gefyra Fyllon Evia

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Εύβοια έχει πληγεί πολλές φορές από φυσικές καταστροφές. Οφείλουμε, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, με βάση τους διαθέσιμους πόρους, έτσι ώστε να αποκαταστήσουμε αυτές τις ζημιές. Και γι αυτό, το επόμενο χρονικό διάστημα προχωρούν και σημαντικές παρεμβάσεις από κοινού με τον αρμόδιο Υφυπουργό τον κ. Ταχιάο στη Βόρεια Εύβοια, ώστε να αποκαταστήσουμε με υψηλότερη ανθεκτικότητα και σε συνεργασία πάντα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις καταστροφές που έχουν γίνει στην εν λόγω περιοχή. Επίσης, προχωρά και η παράκαμψη της Χαλκίδας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ