top icon
Επικαιρότητα

Ford: Υπηρεσία ελέγχου και πιστοποίησης ποιότητας μεταχειρισμένου

Η Ford Motor Ελλάς ανακοίνωσε ότι προσφέρει υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου», κατά την οποία έμπειροι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών προβαίνουν σε έλεγχο και ενημέρωση για την κατάσταση του εκάστοτε μεταχειρισμένου οχήματος της μάρκας.

Η απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να κρύβει παγίδες – και συχνά καλά κρυμμένα… μυστικά σε αφανή του μέρη που πιθανόν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση αμέσως μετά την αγορά του. Θέλοντας να προλάβει τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις μετά από αγορά μεταχειρισμένου μοντέλου της μάρκας, η Ford Motor Ελλάς παρέχει την υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου».

Έτσι, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς βρίσκεται δίπλα στους επίδοξους αγοραστές, παρέχοντας λεπτομερή ενημέρωση και υποστήριξη με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία, μέσω της υπηρεσίας «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου», για την κατάσταση του μεταχειρισμένου οχήματος Ford που μπορεί να ενδιαφέρει τον εκάστοτε αγοραστή.

Ford

Έχοντας ως στόχο το αυτοκίνητο να διαθέτει πιστοποιημένη ποιότητα, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford θα προβούν σε σειρά λεπτομερών ελέγχων, σε όλα τα επιμέρους μέρη και συστήματα του αυτοκινήτου που ενδιαφέρει τον επίδοξο αγοραστή, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το αμάξωμα, το εσωτερικό και τα μηχανικά μέρη.

Μετά τις απαραίτητες ενέργειες ελέγχου και την δοκιμή του οχήματος στο δρόμο σε πραγματικές συνθήκες, οι άνθρωποι της Ford θα ενημερώσουν άμεσα για σειρά στοιχείων και δεδομένων του αυτοκινήτου, όπως:

Ημερομηνία κατασκευής

Ημερομηνία έναρξης εγγύησης

Ιστορικό Επισκευών στο πλαίσιο της εργοστασιακής εγγύησης

Ιστορικό Συντήρησης (μέσω του ψηφιακού αρχείου καταγραφής σέρβις)**

Πραγματικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο**

Χώρα πρώτης κυκλοφορίας

Ύπαρξη ανάκλησης σε εκκρεμότητα

Μηχανική κατάσταση

Κατάσταση του αμαξώματος

Πλήρης υποστήριξη και μετά την αγορά

Ford

Οι υπηρεσίες της Ford και συγκεκριμένα του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών, δεν σταματούν εδώ. Έτσι, μετά την αγορά του μεταχειρισμένου Ford υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης και απόκτησης μιας σειράς από οφέλη και υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης του οχήματος, σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις, αλλά και το κλείσιμο ραντεβού για προγραμματισμένες συντηρήσεις και επισκευές, με βάση όλα όσα ορίζει ο κατασκευαστής.

Για πλήρη κάλυψη ιδιαίτερων αναγκών και απαιτήσεων, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών θα διαθέτει ανά πάσα στιγμή πλήρη γκάμα αξεσουάρ.  Επίσης, στις παροχές συγκαταλέγονται η υπηρεσία Οδικής Βοήθειας καθώς και η δυνατότητα προμήθειας όλων των εγχειριδίων του μοντέλου Ford που έχει επιλέξει ο αγοραστής.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ