top icon
Επικαιρότητα

INTER CARS: Το Πάσχα Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι, «Μαζί για το Παιδί»

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία INTER CARS συμμετείχε στην πρωτοβουλία Easter Bunny του Οργανισμού «Μαζί για το Παιδί», προσφέροντας πασχαλινά δώρα για τα παιδιά μιας από τις δομές που ενισχύει ο Οργανισμός.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της εταιρείας έφτιαξαν με αγάπη και μεράκι λαμπάδες ενώ συγκέντρωσαν σοκολατένια αυγά, τσουρέκια και καινούργια υποδήματα τα οποία δόθηκαν σε παιδιά που υποστηρίζει το «Μαζί για το Παιδί». Η πρωτοβουλία Easter Bunny είναι μέρος του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» που δημιούργησε το «Μαζί για το Παιδί» το 2012, με στόχο την υποστήριξη παιδιών που ζουν σε δομές παιδικής προστασίας.

INTER CARS

Το «Μαζί για το Παιδί» εργάζεται από το 1996 για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες. Το έργο του «Μαζί για το Παιδί» επικεντρώνεται στην μείωση των ανισοτήτων, στην υγεία και την ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, στην στήριξη των σωματείων-μελών που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς και την υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Η INTER CARS, έχοντας την προσφορά στην εταιρική της κουλτούρα, δεσμεύεται για έμπρακτη στήριξη ευάλωτων συμπολιτών μας μέσω Οργανισμών που έχουν τη συγκεκριμένη αποστολή καθώς επίσης και μέσω ποικίλων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης όλο το χρόνο.

INTER CARS

H Inter Cars Ελλάδος είναι μία από τις νεότερες θυγατρικές εταιρείες της Inter Cars S.A, ηγέτη στο χώρο του Aftermarket ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Το εγχείρημά της στην Ελληνική Αγορά ξεκίνησε το 2016, σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα μας βρισκόταν σε περίοδο Οικονομικής Ύφεσης. Η θεμελιώδης αρχή της Inter Cars “Driving Higher Standards” (Οδηγώντας σε Υψηλότερα Πρότυπα), αλλά πολύ περισσότερο το “One Team, One Company, One Goal” (Μία Ομάδα, Μία Εταιρεία, Ένας Στόχος), είναι τα στοιχεία εκείνα που η εταιρεία θέλει να μεταφέρει στην καθημερινότητά της και σε κάθε της συναλλαγή. Η Βασική Αρχή της εταιρείας είναι η Επιβράβευση και η Ανταπόδοση της επιλογής των Συνεργατών της. Σήμερα η Inter Cars Ελλάδος έχει παρουσία σε ολόκληρη της Ελλάδα με 34 καταστήματα. Διαθέτει περισσότερους από 10.000.000 ενεργούς κωδικούς προϊόντων και συνεργάζεται με πάνω από 1.500 κορυφαία εργοστάσια στους 6 Βασικούς Κλάδους δραστηριοποίησής της, (ανταλλακτικά επιβατικών, φορτηγών / αγροτικών, μοτοσυκλετών, λιπαντικών / μπαταρίας / ελαστικών, εργαλείων / εξαρτημάτων συνεργείου και φανοποιίας).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ