Επικαιρότητα Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στoν Φαληρικό όρμο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο των δήμων Πειραιά και Μοσχάτου-Ταύρου τίθενται σε ισχύ, λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με προσωρινό χαρακτήρα τίθενται σε ισχύ στο οδικό δίκτυο των δήμων Πειραιά και Μοσχάτου-Ταύρου, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Αυτές είναι οι εξής:


ΦΑΣΗ Α

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων της οδού Καραολή Δημητρίου, από την έξοδό της προς την Εθνάρχου Μακαρίου έως τη συμβολή της με την οδό Αθ. Διάκου, σε μέγιστο μήκος 1.000 μ., στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από 26 έως 30 Ιουλίου, καθ’ όλο το 24ωρο. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναλλακτικό δρομολόγιο: Οδός Καραολή Δημητρίου-δεξιά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου-αριστερά Εθν. Μακαρίου-ευθεία Παλαιά Λ. Ποσειδώνος προς Μοσχάτο.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισού έως τη συμβολή της με την οδό Αθ. Διάκου, σε μέγιστο μήκος 450μ., στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από 26 έως 30 Ιουλίου, καθ’ όλο το 24ωρο. Η κυκλοφορία θα γίνεται από την υπόλοιπη λωρίδα κυκλοφορίας.


ΦΑΣΗ Β

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισού έως τη συμβολή της με την οδό Αθ. Διάκου, σε μέγιστο μήκος 450μ., στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, καθ’ όλο το 24ωρο. Η κυκλοφορία θα γίνεται από την υπόλοιπη λωρίδα κυκλοφορίας.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα του κλάδου εξόδου της Λ. Κηφισού προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την έξοδο προς Σ.Ε.Φ. έως τη συμβολή της με την οδό Αθ. Διάκου, σε μέγιστο μήκος 650μ., στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, καθ’ όλο το 24ωρο. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την υπόλοιπη λωρίδα κυκλοφορίας.


ΦΑΣΗ Γ

Προσωρινή και τμηματική διακοπή μας κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα του κλάδου εξόδου της Λ. Κηφισού προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την έξοδο προς Σ.Ε.Φ. έως τη συμβολής της με την οδό Αθ. Διάκου, σε μέγιστο μήκος 650μ., στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από 3 έως 6 Αυγούστου, καθ’ όλο το 24ωρο. Κατά τις εργασίες η κυκλοφορία θα γίνεται από την υπόλοιπη λωρίδα κυκλοφορίας. Η Tροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


Πηγή: Τροχαία

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου