top icon
Επικαιρότητα

Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας – Ποιες λωρίδες κυκλοφορίας θα κλείσουν μέχρι τις 15 Μαρτίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι τις 15 Μαρτίου 2024 επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, από τη χ/θ (χιλιομετρική θέση) 27,300 έως τη χ/θ 25,300, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, κατά το χρονικό διάστημα από τις 29 Ιανουαρίου 2024 έως 15 Μαρτίου 2024, από Δευτέρα ως και Σάββατο κατά τις ώρες 21.00 έως 06.00 της επομένης, ως εξής:

Αποκλεισμός της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές (μικρής διάρκειας) και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών, ενώ το μέγιστο μήκος αποκλεισμού δεν θα ξεπερνάει τα 2 χιλιόμετρα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ