top icon
Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών Λαμίας – Μέχρι πότε θα ισχύσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 19:00 έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 7:00, θα ισχύσουν τα κάτωθι:

Φάση Α: Αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από το 32,5 χλμ. έως και το 35,7 χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο κατά τις ώρες 19:00 έως 07:00 της επομένης, με εξαίρεση τις Παρασκευές όπου θα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες 20:30 έως 07:00, της επομένης.

Φάση Β: Αποκλεισμός της μεσαίας και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 32,5 χλμ. έως και το 35,7 χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, σε δύο επιμέρους φάσεις. Στο πρώτο τμήμα από το 32,5 χλμ. και το 33,4 χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα ως και Σάββατο από τις 20:30 το βράδυ έως τις 06:00 της επομένης.

Εξαιτίας του αποκλεισμού της λωρίδας 1 των διοδίων που εξυπηρετεί τα πολύ φαρδιά (υπερμεγέθη) οχήματα, ο μετωπικός σταθμός Αφιδνών θα εξυπηρετεί μόνο τα συνήθη φορτηγά έως 2,60 μ. κατά τις ώρες εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Στο δεύτερο τμήμα από το 34 χλμ. έως και το 35,7 χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 07:00 της επομένης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ