top icon
Αγορά

Mercedes GLB: Ετοιμοπαράδοτη, με ευνοϊκούς όρους απόκτησης

Διαθέσιμη άμεσα και με προνομιακούς όρους είναι η Mercedes GLB, η οποία αποτελεί μια άκρως ολοκληρωμένη πρόταση, που προσφέρει χώρους και ποιότητα σε ένα πλήρες πακέτο.

Η Mercedes GLB συνδυάζει την άνεση με την ευρυχωρία και την ποιότητα με την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει παραδοσιακά όλα τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Το compact SUV της Mercedes είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο στην ελληνική αγορά και με ευνοϊκούς όρους.

Με ξεχωριστή σχεδίαση, καμπύλες που γοητεύουν, αλλά και ευθείες που ενισχύουν τη δυναμική του μοντέλου και παράλληλα προάγουν την ευρυχωρία, η Mercedes GLB, είναι ένα οικογενειακό SUV, που κινείται σε άσφαλτο και χώμα με τη χαρακτηριστική ποιότητα που διακρίνει μια Mercedes.

Με μήκος που ξεπερνάει τα 4,6 μ. προσφέρει στο εσωτερικό της χώρους για πέντε ή προαιρετικά, για επτά άτομα. Σε κάθε περίπτωση ξεχωρίζει για την πρακτικότητά της, με χώρους για μικρότερα ή μεγαλύτερα αντικείμενα, έχοντας διαθέσιμο όγκο για τις αποσκευές που φτάνει τα 570 λίτρα, σε 5θέσια διάταξη, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, η τιμή εκτοξεύεται στα 1.805 λίτρα. Σε κάθε περίπτωση προσφέρει απόλυτη ησυχία στην καμπίνα της, με κορυφαία επίπεδα άνεσης.

GLB 35 4MATIC (Kraftstoffverbrauch kombiniert 9,4-8,9 l/100 km, CO2-Emissionen kombiniert 214-203 g/km) Exterieur: spectral blue; Interieur: leather black;Kraftstoffverbrauch kombiniert 9,4-8,9 l/100 km, CO2-Emissionen kombiniert 214-203 g/km* GLB 35 4MATIC (combined fuel consumption 9.4-8.9 l/100 km, combined CO2 emissions 214-203 g/km) exterior: spectral blue; interior: leather black;Combined fuel consumption 9.4-8.9 l/100 km, combined CO2 emissions 214-203 g/km*

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ό,τι μπορεί να ζητήσει κάποιος σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και το σύστημα πολυμέσων MBUX. Ο έλεγχός του γίνεται μέσω της οθόνης αφής, κάποιον φυσικών πλήκτρων, των χειριστηρίων στο τιμόνι ή ακόμα και με φωνητικές εντολές. Η ψηφιακή οθόνη ενισχύει την εικόνα του αυτοκινήτου.

Κάτω από το μυώδες καπό της υπάρχουν κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Όσον αφορά τις βενζινοκίνητες εκδόσεις, εισαγωγική είναι η GLB 180, η οποία εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 1,3 λίτρων turbo με απόδοση 136 ίππων. Πιο πάνω, η ισχυρότερη εκδοχή GLB 200, με απόδοση 163 ίππων, η οποία είναι διαθέσιμη και με τετρακίνηση. Στην κορυφή τοποθετείται η σπορ έκδοση Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC, με απόδοση 306 ίππων.

Όσον αφορά τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, στη βάση βρίσκεται η GLB 180 d, με κινητήρα 1.950 κ.εκ. και απόδοση 116 ίππων. Η GLB 200 d ακολουθεί με 150 ίππους, κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς. Κάτι που ισχύ και για την κορυφαία diesel GLB 220 d, με τους 190 ίππους.

Η GLB είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με ευνοϊκούς όρους απόκτησης, για τους οποίους μπορείτε να μάθετε στην επίσημη σελίδα της Mercedes-Benz και στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους.

Mercedes GLB

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ