top icon
Επικαιρότητα

Νέα Οδός: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μαλακάσα

Η Νέα Οδός ενημερώνει ότι θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως τις 11 Ιουνίου στην ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Μαλακάσας, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Η Νέα Οδός ανακοίνωσε πως θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας (από το 44,5ο χλμ ως το 47,8ο χλμ), με σκοπό με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Από το Σάββατο 29 Μαΐου ως την Παρασκευή 11 Ιουνίου, σε όλο το 24ωρο, θα ισχύει ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός, οι εν λόγω ρυθμίσεις θα ισχύουν κάθε εβδομάδα από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής ως τις 6 το πρωί του Σαββάτου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Κλείνοντας, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση. Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ