top icon
Αγορά

Nissan Juke Hybrid: Τώρα 6.000 ευρώ φθηνότερο

Το Nissan Juke Hybrid είναι διαθέσιμο τώρα σε μια επετειακή προσφορά, με μεγάλο όφελος που το καθιστά φθηνότερο κατά 6.000 ευρώ.

Σε μια επετειακή προσφορά για το Nissan Juke Hybrid, προχωρά η εισαγωγική εταιρεία, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, για τους πρώτους 100 τυχερούς πελάτες, προσφέρει 100 Nissan Juke Hybrid σε ανεπανάληπτη τιμή.

Με έκπτωση 6.000 ευρώ επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου, τα 100 συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα διατεθούν στην τελική τιμή των 25.900 ευρώ για την έκδοση N-Connecta και αντίστοιχα στην τελική τιμή των 29.900 ευρώ για την έκδοση Techna.

Nissan JUKE Hybrid

Το Nissan Juke Hybrid εφοδιάζεται με ένα υβριδικό σύστημα, που συνδυάζει επιδόσεις με οικονομία καυσίμου. Ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες αποτελούν το σύστημα, μαζί με έναν μετατροπέα με μια μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου 1,2 kWh και ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, με τις 4 από αυτές να είναι για τον θερμικό κινητήρα και 2 για τον ηλεκτρικό.

Nissan JUKE Hybrid

Η απόδοση του βενζινοκινητήρα είναι 94 ίπποι και 148 Nm ροπής, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας έχει ισχύ 36 kW (49 ίππους) και 205 Nm ροπής, με τη μίζα-γεννήτρια υψηλής τάσης να έχει 15 kW. Συνολικά η απόδοση του συστήματος είναι 143 ίππους.

Δείτε επίσης: Nissan Juke Hybrid: Οδοιπορικό στο Καρπενήσι

Το υβριδικό Nissan Juke εκκινεί ως ηλεκτρικό και εστιάζει στην οικονομία καυσίμου, με την ενέργεια να επιστρέφει στην μπαταρία μέσω του συστήματος ανάκτησης από την πέδηση. Τρία προγράμματα οδήγησης, Eco, Normal και Sport, προσαρμόζουν τη λειτουργία του ιαπωνικού SUV, ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες.

Nissan JUKE Hybrid

Στο εσωτερικό του διαθέτει τεχνολογία «Intelligent Technology» της ιαπωνικής εταιρείας, με δυνατότητες σύνδεσης Apple CarPlay και Android Auto. Επίσης, με το NissanConnect δεν χρειάζεται να θυμάστε που έχετε σταθμεύσει, καθώς η συγκεκριμένη υπηρεσία φροντίζει για αυτό, αποθηκεύοντας το μέρος που έχετε αφήσει το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον, μέσω εφαρμογής μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση του Juke και να δείτε αν ξεχάσατε να το κλειδώσετε, απομακρυσμένα και χωρίς να επιστρέψετε στο αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan και στο: https://www.nissan.gr/dealer-locate.html

Nissan

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Nissan JUKE Hybrid
  • Nissan JUKE Hybrid
  • Nissan JUKE Hybrid
  • Nissan JUKE Hybrid
  • Nissan JUKE Hybrid
  • Nissan JUKE Hybrid
  • Nissan JUKE Hybrid
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ