top icon
Επικαιρότητα

Nissan Navara για τον Δήμο Θηβαίων και τον Θερμαϊκό

Ο Δήμος Θηβαίων και ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών του Θερμαϊκού κόλπου προμηθεύτηκαν Nissan Navara, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών τους.

Η προμήθεια των δύο Nissan Navara πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα και με ιδίους πόρους του Δήμου Θηβαίων. Δύο Nissan Navara προμηθεύτηκε και ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών του. Η προμήθεια των Nissan Navara, που πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, θα ενισχύσει τις υπηρεσίες του Φορέα, με σκοπό την προστασία και διαχείριση του υγροτοπικού συστήματος που αποτελείται από τα Δέλτα των ποταμών Αξιού και Αλιάκμονα, από τις εκβολές του Λουδία και του Γαλλικού, από τη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου και τις Αλυκές Κίτρους.

nissan navara

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα εσκαμμένα το Navara διαθέτει εντυπωσιακή off-road ικανότητα, αντοχή αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

nissan navara

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ