top icon
Επικαιρότητα

Opel Crossland: Επιδότηση ανταλλαγής και άμεση παράδοση

Το compact SUV της Opel προσφέρεται με επιδότηση ανταλλαγής, έχοντας παράλληλα σύντομο χρόνο παράδοσης.

Συνδυάζοντας ελκυστική σχεδίαση και πρακτικότητα, το Opel Crossland είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντας compact SUV της αγοράς. Το γερμανικό μοντέλο διάθετει απόλυτα εργονομικό εσωτερικό, με τα συρόμενα πίσω καθίσματα, την πληθώρα αποθηκευτικών χώρων και το πορτμπαγκάζ που κυμαίνεται από 420 έως 1.255 λτ. με την αναδίπλωση των καθισμάτων να αποτελούν τα μεγάλα του πλεονεκτήματα.

Opel

Παράλληλα, το B-SUV της Opel ενσωματώνει όλα τα βασικά συστήματα ασφάλειας και άνεσης που επιζητά ο σύγχρονος οδηγός. Ανάλογα την έκδοση, φέρει κάμερα οπισθοπορείας 180˚, λειτουργία διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, Head-Up Display και IntelliGrip.

Opel

Στον δρόμο είναι εξαιρετικά ευέλικτο χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του. Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται απο τον 1.2 Turbo, απόδοσης 110 και 130 ίππων, καθώς και τον diesel 1.5 λτ. με τους 110 ίππους. Αμφότερα, τα μοτέρ διακρίνονται για την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων. Ειδικότερα, ο 1.200άρης με τους 110 ίππους καίει κατά μέσο όρο 5,7 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 130 γρ/χλμ., η έκδοση με τους 130 ίππους έχει αντίστοιχα 6,1 και 136-139 γρ./χλμ. και η πετρελαιοκίνητη εκδοχή καταναλώνει μόλις 4,5 λτ. στα 100 χλμ. Επιπλέον απαλλάσσεται από το χαράτσι των τελών κυκλοφορίας αφού έχει 118 γρ./χλμ.

Διαβάστε επίσης: Πού κατασκευάζεται το Opel Corsa

Opel

Αυτή την περίοδο, το Crossland παρέχεται με επιδότηση ανταλλαγής χάρη στο πρόγραμμα της Opel, προσφέροντας το μέγιστος όφελος για το παλιό αυτοκίνητο του υποψήφιου αγοραστή, είτε αυτό έχει εμπορική αξία, είτε όχι.

Πολύ βασικό είναι και το γεγονός ότι το γερμανικό μοντέλο έχει σύντομο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τιμής.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ