top icon
Επικαιρότητα

Περιφέρεια Αττικής: έργα σήμανσης από το ΣΕΦ μέχρι το Σούνιο

Στο πλαίσιο των έργων συντήρησης και ανάπλασης που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος από το ΣΕΦ μέχρι το Σούνιο πραγματοποιήθηκαν και εργασίες βελτίωσης της σήμανσης.

Στο πλαίσιο των έργων συντήρησης και ανάπλασης που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος από το ΣΕΦ μέχρι το Σούνιο συμπληρωματικά με τις σημαντικές βελτιώσεις-παρεμβάσεις που έχουν γίνει στον ασφαλτοτάπητα, τις διαγραμμίσεις, την φωτεινή σηματοδότηση αλλά και στο πράσινο της κεντρικής νησίδας, πραγματοποιήθηκαν και εργασίες βελτίωσης της σήμανσης.

Ειδικότερα στη συγκεκριμένη οδική αρτηρία, προστέθηκαν 700 καινούργιες πινακίδες σήμανσης οι οποίες αντικατέστησαν πινακίδες που έλειπαν ή ήταν φθαρμένες, γεγονός που έκρυβε κινδύνους για τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Στο ίδιο πλαίσιο το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να αντικατασταθούν οι φθαρμένες ή ελλείπουσες πινακίδες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου. Δελτίο Τύπου Περιφέρειας Αττικής

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ