top icon
Επικαιρότητα

Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί στις 6 Δεκεμβρίου

Κλειστοί θα παραμείνουν την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου δύο σταθμοί του Μετρό, λόγω των συγκεντρώσεων και πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ), ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί, ενώ ο σταθμός «Μοναστηράκι» θα κλείσει από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και από τις έξι το απόγευμα μέχρι νεωτέρας. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Μετρό
Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες συνθήκες. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ