top icon
Επικαιρότητα

Προχωρούν τα οδικά έργα στην Εύβοια

Έτοιμη θα είναι στο τέλος του καλοκαιριού η νέα Γέφυρα Φύλλων στην Εύβοια, αρχές του φθινοπώρου θα στηθεί το εργοτάξιο της Παράκαμψης Χαλκίδας και Ψαχνών.

Η αποκατάσταση των τριών οδικών γεφυρών στην Εύβοια προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και προβλέπεται στο τέλος καλοκαιριού να έχει ολοκληρωθεί η νέα Γέφυρα Φύλλων και στις αρχές του 2024 το σύνολο του έργου που περιλαμβάνει τη νέα γέφυρα στο Αφράτι καθώς και την αποκατάσταση της γέφυρας στο Βασιλικό. Παράλληλα, θα αποκατασταθεί και θα βελτιωθεί το τοπικό οδικό δίκτυο, ενώ θα γίνουν και αντιπλημμυρικά έργα διευθέτησης και αντιδιαβρωτικής προστασίας.

north evoia

Παράλληλα, σχεδιάζεται ένα ευρύτερο πρόγραμμα που αφορά την Εύβοια και τις ανάγκες της. Ένα πρόγραμμα με καθαρά αναπτυξιακό πρόσημο. Χαρακτηριστικά αναφέρεται η Παράκαμψη Χαλκίδας και Ψαχνών που δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε. Η κατασκευή ξεκινά το επόμενο διάστημα, καθώς στις αρχές του φθινοπώρου θα στηθεί το εργοτάξιο.

north evoia

Στο πρόγραμμα υπάρχει επίσης και ο Κεντρικός Οδικός Άξονας Βόρειας Εύβοιας, που θα συνδέσει με ταχύτητα και ασφάλεια τη Βόρεια Εύβοια με την Χαλκίδα. Ένα έργο πνοής, που πρόκειται να αλλάξει την εικόνα όλης της Εύβοιας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ