Επικαιρότητα Ελλάδα

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας των ιδιωτικών ΚΤΕΟ λόγω κορονοϊού

Αναστέλλεται προσωρινά σε όλη την επικράτεια η λειτουργία των Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ) από τις 23 έως τις 31 Μαρτίου 2020.

Η συγκεκριμένη απόφαση που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ελήφθη μετά από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσουν τα Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων που διαθέτουν εγκεκριμένη και αδειοδοτημένη αυτόματη γραμμή τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων για φορτηγά και λεωφορεία που εκτελούν διεθνείς μεταφορές.

kteo_2

Αρμόδια υπηρεσία για να ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό ως προς την εφαρμογή του παραπάνω μέτρου έχει οριστεί η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 1520. Με σκοπό να αποφευχθεί ο συνωστισμός έχει δοθεί παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου στην ισχύ των δελτίων τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ). Τέλος, δεν θα πραγματοποιηθούν και οι εξετάσεις υποψηφίων ελεγκτών ιδιωτικών ΚΤΕΟ, που ήταν να γίνουν στις 30 Μαρτίου.

Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο τη σχετική απόφαση, δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Συνημμένα Αρχεία

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου