top icon
Ελλάδα

Σεμινάριο για την αγορά της ηλεκτροκίνησης

Η Νομική Βιβλιοθήκη διοργανώνει στις 19 Απριλίου σεμινάριο με θέμα: «Η αγορά της ηλεκτροκίνησης. Νομικό Πλαίσιο, Αδειοδοτικά θέματα, παροχή κινήτρων και πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της αγοράς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων»

Η Νομική Βιβλιοθήκη διοργανώνει τη Δευτέρα 19 Απριλίου το σεμινάριο με θέμα: «Η αγορά της ηλεκτροκίνησης. Νομικό Πλαίσιο, Αδειοδοτικά θέματα, παροχή κινήτρων και πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της αγοράς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων» με εισηγητή τον Απόστολο Νέλλα, δικηγόρο στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών ΔΕΔΔΗΕ. Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως είτε Live streaming είτε on demand.

Υπό το πρίσμα του προσφάτως τεθέντος νομικού πλαισίου (Ν 4710/2020), το οποίο θέτει ολιστικά τις βάσεις για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και των συναφών αναγκαίων υποστηρικτικών υποδομών, ο συμμετέχων θα κατανοήσει τη δομή, την οργάνωση και τη λειτουργία της σχετικής αγοράς, τους συμμετέχοντες σε αυτήν και τους διακριτούς τους ρόλους και θα παρουσιαστούν επιμέρους τα αναφυόμενα νομικά ζητήματα. Περαιτέρω, θα παρουσιαστούν βασικά αδειοδοτικά θέματα που άπτονται της ηλεκτροκίνησης σε συσχέτιση με τα συναφή αναφυόμενα νομικά ζητήματα και του τρόπου αντιμετώπισής τους από το ισχύον νομικό πλαίσιο Τέλος, θα παρουσιαστεί το βασικό πλαίσιο παροχής κινήτρων για την ανάπτυξη της εν λόγω αγοράς σε συνδυασμό με μία αποτίμησή της μέχρι τον χρόνο διενέργειας του σεμιναρίου.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε α) επαγγελματίες νομικών επαγγελμάτων οι οποίοι ενδιαφέρονται να εισαχθούν ή/και να συστηματοποιήσουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο αντικείμενο του Σεμιναρίου, β) επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στην εν λόγω αγορά και οι οποίοι επιδιώκουν μία καλύτερη και βαθύτερη γνώση τόσο του σχετικού νομικού πλαισίου το οποίο διέπει το εν λόγω αντικείμενο (τόσο διαχρονικά όσο και κυρίως στο ισχύον νομικό πλαίσιο), όσο και των βασικών νομικών θεμάτων που τίθενται εξ αυτού, γ) φοιτητές (όλων των βαθμίδων), ιδίως νομικής, οι οποίοι ενδιαφέρονται ή έχουν ξεκινήσει την ενασχόλησή τους με το αντικείμενο του Σεμιναρίου. Πηγή: Νομική Βιβλιοθήκη

φωτ: eurokinissi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ