top icon
Επικαιρότητα

Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Eltrak και Mediterranean College

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ του Ομίλου Eltrak και του Mediterranean College με υπογραφή μνημονίου που αποβλέπει σε αμοιβαίες συνέργειες και πλεονεκτήματα τόσο για το προσωπικό της Eltrak όσο και τους φοιτητές του 1ου Ιδιωτικού Αγγλόφωνου Κολλεγίου της Ελλάδος.

Παρόντες εκ μέρους του Ομίλου Eltrak υπήρξαν η κα. Natasha Covas – Kneiss, CEO Eltrak Group, & ο κ. Νίκος Μπούτας, HR Director, ενώ εκ μέρους του Mediterranean College η κα. Ευτυχία Φιλίππου, Employability Coordinator Careers Office, καιηκα. Νότα Σωτηροπούλου, Head of Student Affairs Office, Career Office.

eltrak

(Από αριστερά προς δεξιά: Ευτυχία Φιλίππου, Natasha Covas – Kneiss, Νότα Σωτηροπούλου, Νίκος Μπούτας)

Με γνώμονα τη δια βίου μάθηση και την επαγγελματική αριστεία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, όσοι υπάλληλοι της Eltrak ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα στο Mediterranean College θα επωφελούνται επιδότησης 50% στα δίδακτρα φοίτησης και θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν σεμινάρια και ημερίδες του Κολλεγίου.

eltrak med coll

Η Eltrak θα υποστηρίζει επίσης εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά events του Mediterranean College και θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις του Employability Scheme, όπως το Employability Fair, το Employability Week και τα Education Awards. Στελέχη της Eltrak θα μπορούν, επιπλέον, να συμμετέχουν ως “Guest Lecturers” σε μαθήματα, ημερίδες και σεμινάρια που διοργανώνει το Mediterranean College.

Εκ μέρους του Κολλεγίου, η έμφαση δίνεται στη δυνατότητα εκπαιδευτικών επισκέψεων των φοιτητών του στις εγκαταστάσεις της Eltrak μέσω ποικίλων δράσεων, όπως το “Job Shadowing”. Στη συνέχεια, οι φοιτητές του Mediterranean College θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην Eltrak, αλλά και να διεκδικήσουν με το πέρας αυτής μια μόνιμη θέση ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Οι παραπάνω πρωτοβουλίες συμβάλλουν εμπράκτως στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών του Mediterranean College, καθώς και στην ανανέωση της Eltrak με νέο και ενθουσιώδες προσωπικό, με έντονο ενδιαφέρον για σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές εργασίας αλλά και εμπειρία από κορυφαίες μάρκες παγκοσμίου βεληνεκούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ