top icon
Επικαιρότητα

Η Eltrak παίρνει τη… «σκυτάλη ζωής» από τον Σύλλογο Μεταμοσχευμένων Καρδιάς και Πνεύμονα «Η Σκυτάλη»

Ο όμιλος Eltrak προχώρησε σε δωρεά στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνευμόνων “Η ΣΚΥΤΑΛΗ”, καλύπτοντας μέρος των ασφαλιστικών συμβολαίων των μελών που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς και πνευμόνων.

Η Eltrak δεν είναι μόνο μια εταιρία αλλά και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν. Ως εκ τούτου κινήσεις όπως αυτή αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία της εταιρίας, αποδεικνύοντας την κοινωνική της ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον για την ευημερία της κοινωνίας. Είμαστε βέβαιοι ότι με αντίστοιχες πρωτοβουλίες, ο Σύλλογος θα είναι σε θέση να συνεχίσει να παρέχει αποτελεσματικό έργο με βάση τους κύριους άξονες δράσης που έχει αναλάβει: τη φροντίδα και στήριξη των μεταμοσχευμένων ασθενών καρδιάς και πνευμόνων παράλληλα με την ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία της μεταμόσχευσης, καθώς και τη δωρεά οργάνων, ως άρρηκτα συνδεδεμένη.

Η εργασία της “Σκυτάλης” είναι πραγματικά σημαντική και συνεισφέρει στη ζωή και την ποιότητα διαβίωσης πολλών ανθρώπων. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που μας δόθηκε η ευκαιρία να γίνουμε αρωγοί του πολύτιμου και αξιέπαινου λειτουργήματος που επιτελεί με αφοσίωση και αθόρυβο δυναμισμό όλα αυτά τα χρόνια. Ευχόμαστε συνεχή επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ