top icon
Επικαιρότητα

Tesla: Νέοι ταχυφορτιστές στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Επέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών από την Tesla με δύο νέους σταθμούς στην Αταλάντη επί της Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Δείτε πού.

Η Tesla εγκαινίασε τον Atalanti East και Atalanti West στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμά της που μιλούσε για σταθμό ταχυφόρτισης στην περιοχή εντός του 3ου τριμήνου του 2022.

Atalanti Superchargers

Οι οδηγοί μπορούν τώρα να φορτίσουν τα Tesla τους στον αυτοκινητόδρομο στους σταθμούς ταχυφορτιστών V3, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν σε μέγιστη ισχύ τα 250 kW, αποκτώντας αυτονομία για έως και 120 επιπλέον χιλιόμετρα σε μόλις 5 λεπτά.

Το μεγαλύτερο δίκτυο γρήγορης φόρτισης

Η εταιρεία μιλάει για το μεγαλύτερο δίκτυο ταχείας φόρτισης παγκοσμίως, με περισσότερους από 35.000 Superchargers ανά τον κόσμο. Η Tesla διαθέτει περισσότερους από 9.000 Superchargers σε περισσότερες από 800 τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη. Οι βελτιωμένες τεχνολογίες μπαταρίας και φόρτισης επιτρέπουν μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης, τώρα έως και 250 kW χάρη στους V3 Superchargers, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο βαθμό αξιοπιστίας, καθώς αυτό θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά ενός δικτύου γρήγορης φόρτισης που έχει κατασκευαστεί για να υποστηρίζει ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ