top icon
Επικαιρότητα

Θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών και τις Κυριακές

Με τη συμμετοχή 360 υποψηφίων οδηγών ξεκίνησαν την Κυριακή 27 Ιουνίου οι θεωρητικές εξετάσεις και τις Κυριακές, ώστε να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι που βρίσκονται στις λίστες αναμονής μετά την πολύμηνη αναστολή των εξετάσεων λόγω κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών οι εξετάσεις τις Κυριακές θα διενεργούνται μέχρι και τον Σεπτέμβριο, υπό την προϋπόθεση λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων για την αδιάβλητη και την ομαλή διεξαγωγή τους καθώς και όλων των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Οι θεωρητικές εξετάσεις και τις Κυριακές ξεκίνησαν μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οποία έγινε αποδεκτή πρόταση της Περιφέρειας Αττικής και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για αύξηση της πληρότητας της χωρητικότητας των αιθουσών εξέτασης.

Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) αυξάνεται στο 75% (από 50%), ενώ θα διενεργούνται υποχρεωτικά self test ως και 24 ώρες πριν την εξέταση για τους υποψηφίους και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για τους εξεταστές, όπως είχε ζητήσει με σχετική επιστολή η Περιφέρεια Αττικής.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ