top icon
Ελλάδα

Το πιο φθηνό MG4 στην Ελλάδα

Η MG έκανε δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά με πλήρη γκάμα μοντέλων, αλλά και ξεχωριστά όπως το αμιγώς ηλεκτρικό MG4, στο οποίο δύσκολα θα βρεις ψεγάδι. Πόσο όμως στοιχίζει με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»;

Η GM Motor ξεκίνησε δυναμικά από την πρώτη κιόλας μέρα της πρεμιέρας της στη χώρα, χάρη στην πλούσια γκάμα μοντέλων της και τις προσιτές προτάσεις της, που θέτουν νέες «βάσεις». Μεταξύ αυτών, ψηλά στην κατάταξη σε επίπεδο ποιότητα και τεχνολογίας είναι δίχως αμφιβολία το αμιγώς ηλεκτρικό MG4 που ξεχωρίζει.

Ένα επιθετικού σχεδιασμού hatchback, που κεντρίζει το ενδιαφέρον με την αισθητική του, που καταφέρνει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

Με μήκος 4.287 χλστ. το MG4 είναι εντάσσεται στην μικρή κατηγορία, χωρίς ωστόσο να στερείται ευρυχωρίας, χάρη στο μεγάλο του μεταξόνιο που αγγίζει τα 2.705 χλστ. και την καλή διαρρύθμιση στο εσωτερικό του. Από την άλλη ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 363 λίτρα με κανονικό σχήμα, που επιτρέπει τη φόρτωση μεγάλων αντικειμένων.

MG Electric

Τεχνολογικά προηγμένο είναι το εσωτερικό, με ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών και μεγάλη οθόνη infotainment 10,25 ιντσών. Η πρακτικότητα είναι σε υψηλά επίπεδα, με πολλές μικρές ή μεγαλύτερες θήκες.

Η εισαγωγική έκδοση είναι η Excite, η οποία εφοδιάζεται με μπαταρία 51 kWh και αποδίδει 125 kW (170 ίππους) και 250 Nm ροπής, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα στο σύνολό τους, με το πάτημα του δεξιού πεντάλ, όπως σε κάθε ηλεκτρικό μοντέλο.

Δείτε επίσης τη δοκιμή του MG4 Electric

Όσον αφορά τις επιδόσεις του εισαγωγικού MG4, απαιτεί 7,7 δευτερόλεπτα για το τυπικό 0-100 χλμ./ώρα, έχοντας μέγιστη ταχύτητα 160 χλμ./ώρα. Η αυτονομία του ηλεκτρικού MG με μια μόνο πλήρη φόρτιση φτάνει τα 350 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρωτόκολλο WLTP, έχοντας δυνατότητα φόρτισης μέχρι και 88 kW σε συνεχές ρεύμα, που του επιτρέπει να ανακτήσει ενέργεια από 10% έως 80% σε μόλις 40 λεπτά της ώρας.

Η τιμή του MG4 Excite 51 kWh, διαμορφώνεται μαζί με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» στα 24.448 ευρώ.

MG

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ