top icon
Ελλάδα

Τον Σεπτέμβριο θα γίνει το event Mobility στην Ελλάδα

Το event Mobility, για το αυτοκίνητο και την μικροκινητικότητα ανοίγει τις… πύλες του τον Σεπτέμβριο.

Το event Mobility αφορά την εγχώρια αγορά αυτοκινήτου και την μικροκινητηκότητα και θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Golden Hall.

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται το event Mobility, συνεχίζοντας με τη δυναμική που έχει δημιουργήσει και αφορά την μεγάλη απήχηση στο κοινό. Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες από όλη τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια, καθώς η δωρεάν επίσκεψη στο χώρο επιτρέπει σε ακόμα περισσότερο κόσμο να δει από κοντά όλα τα νέα της ελληνικής αγοράς, χωρίς κόστος.

Το event πραγματοποιείται σ’ έναν όμορφο και πολυμορφικό -για όλη την οικογένεια- χώρο, που επιτρέπει την άνετη και πολλαπλή επίσκεψη στο event.

Φέτος μάλιστα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, εκτός από ηλεκτροκίνητα, θα φιλοξενηθούν και υβριδικά μοντέλα, όλων των κατηγοριών.

Οι κορυφαίες εταιρείες -με τις πιο ηχηρές προτάσεις- αυτοκινήτων, microcars, ηλεκτρικών scooters, e-bikes, leasing, ασφαλειών, παρόχων ενέργειας φορτιστών κ.α. θα δώσουν το «παρών», ενώ αναμένονται και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες το δεκαήμερο που θα διαρκέσει.

Το event Mobility  θα ξεκινήσει 14 Σεπτεμβρίου, θα διαρκέσει μέχρι της 23 του ίδιου μήνα, και θα γίνει στον υπέροχο προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν test drive μεγάλης γκάμας μοντέλων, περισσότερων από αυτών που θα προβληθούν στο event, αφού οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν θα μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν και αλλα αυτοκίνητα ή microcars από την γκάμα τους.

Mobility 2023

Έκθεση Mobility

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ