top icon
Επικαιρότητα

«Τρέχει» το Fuel Pass – πιστώθηκαν ήδη 7 εκατ. ευρώ

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Fuel Pass υποδέχεται αιτήσεις από όλα πλέον τα ΑΦΜ, ανεξαρτήτως λήγοντα αριθμού, πλέον περισσότερες από ένα εκατομμύριο αιτήσεις εχουν γίνει δεκτές.

Με φυσιολογικούς ρυθμούς προχωρούν οι πληρωμές σε πρατήρια καυσίμων με τις άυλες ψηφιακές κάρτες Fuel Pass. Από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου είχαν γίνει οι πρώτες 5.600 επιτυχημένες πληρωμές, ενώ ήδη από την Πέμπτη είχαν πιστωθεί επτά εκατομμύρια ευρώ σε πολίτες που είχαν αιτηθεί την καταβολή του ποσού σε τραπεζικούς λογαριασμούς και όχι ψηφιακή κάρτα.

Από το Σάββατο η πλατφόρμα υποδέχεται αιτήσεις από όλα τα ΑΦΜ (ανεξαρτήτως του αριθμού στον οποίο λήγουν) και πλέον περισσότερες από ένα εκατομμύριο αιτήσεις εχουν γίνει δεκτές, ενώ περίπου 123.000 περιμένουν την οριστική υποβολή τους από τους αιτούντες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν την είσπραξη της επιδότησης καυσίμου σε τραπεζικό λογαριασμό ή την δημιουργία άυλης ψηφιακής κάρτας (στην οποία θα τους πιστωθούν επιπλέον πέντε ευρώ) που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε πρατήρια καυσίμων. Όπως τονίζεται και στο vouchers.gov.gr, για την χρήση της κάρτας προϋπόθεση είναι η χρήση smartphone που υποστηρίζει την τεχνολογία NFC.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ