top icon
Ελλάδα

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στο Μαρκόπουλο (video)

Με μεγάλη ταχύτητα κινούνταν το αυτοκίνητο που συγκρούστηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με δύο αυτοκίνητα, αφού πέρασε ξυστά από μια μητέρα με το παιδί της. Ο οδηγός έχασε τη ζωή του.

Αποκαλυπτικό είναι το video που έφερε στη δημοσιότητα το κανάλι του ΣΚΑΙ, σχετικά με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες το βράδυ στο Μαρκόπουλο. Όπως φαίνεται στο video από κάμερα ασφαλείας, το αυτοκίνητο κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε στενό δρόμο, εντός της πόλης.

Ο 50χρονος οδηγός, σύμφωνα με τα στοιχεία, κινούμενος επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη με υψηλή ταχύτητα, πέρασε πολύ κοντά από μια μητέρα με το παιδί της που διέσχιζαν το δρόμο, από σημείο που είχε διάβαση πεζών και δεν είχε φωτισμό.

Ο οδηγός -ενδεχομένως- στην προσπάθειά του να αποφύγει τους ανθρώπους, έκανε κίνηση που, -λόγω της υψηλής ταχύτητας-, αποσταθεροποίησε το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει εντελώς τον έλεγχο.

Στο βάθος ακούγονται τα ελαστικά που πασχίζουν να βρουν πρόσφυση στο δρόμο και ακολουθεί ο κρότος της σύγκρουσης, με δύο άλλα οχήματα που βρίσκονταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Δυστυχώς, ο 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν γρήγορα, ανασύρθηκε νεκρός, ενώ τρεις ακόμα άνθρωποι είναι τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις οδηγοί δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ