top icon
Επικαιρότητα

Εργασιών συνέχεια, στην Εγνατία Οδό

Εν μέσω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων συνεχίζει να βρίσκεται η Εγνατία Οδός. Το περασμένο Σάββατο δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα από Α/Κ Αλεξανδρούπολης έως Α/Κ ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης, στο οποίο είχαν πραγματοποιηθεί έργα βελτίωσης του συντελεστή πρόσφυσης του οδοστρώματος. Αντίθετα, στο τμήμα από Α/Κ Μέστης έως Α/Κ Μάκρης, τα έργα συνεχίζονται, ενώ η ίδια κατάσταση πρόκειται να ισχύσει και στο κομμάτι από Α/Κ Μάκρης έως Α/Κ Αλεξανδρούπολης.

Κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων εργασιών θα τεθεί σε εφαρμογή μια σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, γεγονός που σημαίνει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στο κομμάτι από τμήμα από Α/Κ Μέστης έως Α/Κ Αλεξανδρούπολης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται ανά διαστήματα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας κάθε φορά, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Όσον αφορά όμως στην πρόσβαση στους οικισμούς Ατάρνης, Αύρας, Κομάρου, Περάματος, Δικέλλων και Μέστης, θα πραγματοποιείται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού, με την προσωρινή χρήση του κόμβου Αύρας και Δικέλλων.

Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις ξεκίνησαν από σήμερα, ενώ θα εφαρμοστούν σταδιακά, με την ολοκλήρωσή τους να υπολογίζεται περίπου σε 35 ημέρες.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ