top icon
Επικαιρότητα

Ετήσιο συνέδριο εισαγωγέων Ηοnda

Από τις 12-14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο πανευρωπαϊκό συνέδριο εισαγωγέων Honda στο Λαγονήσι. Στο συνέδριο έλαβαν μέρος εισαγωγείς από 18 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Γενικής Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε., επίσημο εισαγωγέα -διανομέα των επιβατικών αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Στο Συνέδριο παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Honda Motor Europe, κος Shigeru Takagi, ο κος Toshiaki Nakagawa, General Manager Honda Motor Overseas Operations Office No 1, εξέχοντα στελέχη τόσο από την Honda Motor Europe όσο και από την Honda Motor Company καθώς και επικεφαλής των ευρωπαϊκών εισαγωγικών εταιρειών. Από την Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. παραβρέθηκε ο κος Ιωάννης Δ. Σαρακάκης, αντιπρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μαζί με στελέχη της εταιρείας.

Έγιναν πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συζητήσεις τόσο για τις πωλήσεις όσο και για το aftersales της Honda. Σημαντική ήταν η στιγμή όταν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου βραβεύτηκε η Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. ως ο εισαγωγέας με την καλύτερη βελτίωση στην απόδοση των πωλήσεων σε σχέση με το περασμένο έτος.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ