top icon
Επικαιρότητα

Executive Cars 2008

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της  10ης «Executive Cars», που οργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (Σ.Ε.Α.Α.). Η 10η έκθεση Πολυτελών Αυτοκινήτων θα ανοίξει τις πύλες της την Τετάρτη 9 Απριλίου 2008, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Απριλίου.
 
Ήδη, οι παρακάτω εταιρείες αυτοκινήτων έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση: AUDI, BENTLEY, BMW, FERRARI, JAGUAR, LAMBORGHINI, LAND ROVER, LOTUS, MASERATI, MORGAN, PORSCHE, SSANGYONG
 
Η ιδέα των Executive Cars γεννήθηκε το 1992. Στόχος της η διάκριση και προβολή των πολυτελών αυτοκινήτων ως μιας ιδιαίτερης κατηγορίας, που πληρεί υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και απευθύνεται σε ένα υψηλών απαιτήσεων κοινό, το οποίο δεν επισκέπτεται τις μαζικές εκθέσεις αυτοκινήτου. Η Executive Cars πραγματοποιείται κάθε δύο έτη, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με περισσότερους από 40.000 επισκέπτες σε κάθε διοργάνωση και αποτελεί θεσμό στο χώρο των σημαντικών εκθέσεων για το αυτοκίνητο.
 
Για πληροφορίες επισκεφτείτε το site: www.tsomokos.gr,  
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ