top icon
Επικαιρότητα

Τραπέζι Ferrari με πόσο;

Ένα σπάνιο αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο έπιπλο με την υπογραφή της Ferrari θα βγει σε δημοπρασία στο Μαϊάμι από τον οίκο δημοπρασιών RM Sotheby’s, ωστόσο αυτό που δεν φαντάζεστε είναι το πόσο θα κοστίζει.

Αν θέλετε να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας αυτές τις γιορτές σας έχουμε τη λύση. Αύριο 10 Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι, ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s βγάζει για πώληση ένα ιδιαίτερο έπιπλο το οποίο έχει την υπογραφή της Ferrari.

Ferrari

Το έπιπλο το οποίο θα δημοπρατηθεί είναι ένα τραπέζι το οποίο για βάση του έχει έναν V12 κινητήρα της Ferrari. Ναι καλά διαβάσατε, τον ένδοξο κινητήρα με τον οποίο η Ιταλική φίρμα εφοδίαζε για πολλά χρόνια τα εξωτικά αυτοκίνητα της. Φυσικά οι απανταχού petrolhead που “πίνουν νερό” στο όνομα της Ferrari δεν θα χάσουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το ξεχωριστό αυτό έπιπλο.

Ferrari

Ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s προσδοκά η τιμή του τραπεζιού να πλησιάσει τις 60.000 ευρώ. Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε ένα σπάνιο κομμάτι με υπογραφή Ferrari τότε το μόνο που μένει είναι να καταβάλετε το συγκεκριμένο ποσό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ferrari
  • Ferrari
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ