top icon
Επικαιρότητα

Πωλείται ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο του David Beckham

Χαράς ευχαγγέλια για τους θαυμαστές (κυρίως τις γυναίκες) του πρώην ποδοσφαιριστή David Beckham, καθώς εδώ και μερικές ημέρες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο το οποίο ο Άγγλος σουπερστάρ είχε στην κατοχή του.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής David Beckham όπως είναι ευρέως γνωστό, αγαπά τα εξωτικά αυτοκίνητα. Κατά καιρούς ο Άγγλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει φιλοξενήσει στο γκαράζ του υπεραυτοκίνητα διαφόρων εταιρειών όπως McLaren, Bentley, Aston Martin.

Ωστόσο ένα αυτοκίνητο ήταν αυτό που έκλεψε τη καρδιά του David Beckham. Η κατάμαυρη Ferrari 360 Spider, με την οποία ο Άγγλος σουπερστάρ έκανε τις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις του. Η εν λόγω Ferrari η οποία κατασκευάστηκε το 2001, είχε φυσικά ξεχωριστές πινακίδες (D7 DVB) ώστε να ταιριάζουν με την φυσιογνωμία του Άγγλου ποδοσφαιριστή.

David Beckham

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η συγκεκριμένη Ferrari 360 Spider πωλείται από την εταιρεία Classic Motor Hub στην τιμή των 125.000 ευρώ. Φυσικά το εν λόγω αυτοκίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς έχει διανύσει μόλις 7.800 χιλιόμετρα! Ωστόσο το σημαντικότερο όλων είναι πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε στην κατοχή του ο Άγγλος σουπερστάρ David Beckham.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ