top icon
Επικαιρότητα

Fiat & GM Europe: όλα τα σενάρια σε εξέλιξη

Ο όμιλος της Fiat δεν προτίθεται να κλείσει καμία βιομηχανική μονάδα της Opel στη Γερμανία, σε ενδεχόμενο απόκτησης της GM Europe, σύμφωνα με τον Σέρτζιο Μαρκιόνε.

Ο όμιλος της Fiat δεν προτίθεται να κλείσει καμία βιομηχανική μονάδα της Opel στη Γερμανία, σε ενδεχόμενο τελικής απόκτησης της General Motors Europe, σύμφωνα με τον επικεφαλής τoυ ιταλικού ομίλου Σέρτζιο Μαρκιόνε.
«Το προσωπικό βέβαια θα πρέπει να ελαττωθεί» τόνισε, χωρίς όμως και να διευκρινίσει πόσοι από τους συνολικά 25.000 εργαζόμενους στην Opel είναι πιθανό να απολυθούν. Ύστερα από συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fiat, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε πως δεν αποκλείεται να κλείσει το εργοστάσιο της Opel στο Καϊζερσλάουτερν, αν τελικά υλοποιηθεί η εξαγορά της εταιρείας από τη Fiat.
Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια της Fiat για την εξαγορά της Opel, η οποία αν υλοποιηθεί θα οδηγήσει στη δημιουργία της δεύτερης μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο. Η πρόταση του Σέρτζιο Μαρκιόνε προβλέπει την υπαγωγή της General Motors Europe στον όμιλο που στοιχειοθετούν η Fiat η Chrysler.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ