top icon
Επικαιρότητα

Γενική Αυτοκινήτων: νέος διευθυντής πωλήσεων

Ο κ. Δημήτρης Κανατάς ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ, επίσημου εισαγωγέα της Honda στην Ελλάδα και μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Ο κ. Δημήτρης Κανατάς ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή πωλήσεων του κλάδου επιβατικών αυτοκινήτων Honda, της εταιρείας Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ, επίσημου εισαγωγέα-διανομέα της Honda στην Ελλάδα και μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη.
 
Ο κ. Κανατάς είναι υπεύθυνος για την οργάνωση της διακίνησης και των πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων Honda μέσα από το δίκτυο των επίσημων ςυνεργατών της εταιρείας.
 
O κ. Κανατάς είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το American College of Greece, καθώς και κάτοχος ΜΒΑ από το University of Leicester. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα πωλήσεων και στον τομέα χρηματοδοτήσεων του κλάδου αυτοκινήτου. Από τον Απρίλιο του 2000 μέχρι το 2006 εργάστηκε στην εταιρεία Ford Motor Hellas, ως προϊστάμενος διακίνησης αυτοκινήτων και ως επιθεωρητής πωλήσεων αυτοκινήτων, ενώ από το 2006 ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθυντή πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Ford Credit.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ