top icon
Επικαιρότητα

H Mitsubishi στο Παρίσι

Η ιαπωνική εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει την ευρωπαϊκών προδιαγραφών έκδοση του ηλεκτρικού οχήματος «i-MiEV» στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Η ιαπωνική εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει την ευρωπαϊκών προδιαγραφών έκδοση του ηλεκτρικού οχήματος «i-MiEV» στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το οποίο διεξάγεται από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.
 
Συνολικά δώδεκα μοντέλα θα εκτίθενται στο περίπτερο της εταιρείας, μεταξύ των οποίων το πρόσφατα λανσαρισμένο μικρομεσαίο crossover ASX, εφοδιασμένο με το νέο πετρελαιοκινητήρα «4N13» χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Επίσης, το Lancer Sportback (Galant Fortis Sportback στην Ιαπωνία) που τώρα χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα 150 ίππων 1.8 DiD και το νέο μεσαίο crossover Outlander 2.2 DiD, του οποίου ο κινητήρας 177 των ίππων προέρχεται επίσης από την ίδια οικογένεια πετρελαιοκινητήρων (4N14).
 
Όσον αφορά στο ηλεκτρικό μοντέλο «i-MiEV», η Mitsubishi σχεδιάζει να το παρουσιάσει διαδοχικά από φέτος το Δεκέμβριο σε 14 χώρες (μεταξύ των οποίων Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία) και να επεκτείνει περαιτέρω το ευρωπαϊκό λανσάρισμα από το Μάρτιο του 2011.
 
Η τιμή του θα διαφοροποιείται από χώρα σε χώρα και θα κυμαίνεται από 33.000–35.000 €, έτσι ώστε το τελικό κόστος για τον πελάτη, με τα κυβερνητικά κίνητρα όπου αυτά ισχύουν να παραμένει κάτω των 30.000 Ευρώ (αυτοκίνητο + μπαταρίες) στην πλειοψηφία των χωρών που θα πωλείται.­_Σπ.Χατ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ