top icon
Επικαιρότητα

H Renault στη Ρουμανία

Την επιχειρηματική της δραστηριότητα στη Ρουμανία στοχεύει να ενισχύσει η Renault, η οποία παράγει εκεί το Dacia Logan. Για το λόγο αυτό, αντιπροσωπεία της γαλλικής εταιρείας βρέθηκε στη βαλκανική χώρα και συναντήθηκε με κυβερνητικά στελέχη.
 
Το κλίμα των συζητήσεων ήταν θετικό, ειδικά με τον πρωθυπουργό της Ρουμανίας που παρότρυνε τους ιθύνοντες της Renault να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τις επενδυτικές τους δραστηριότητες στη Ρουμανία, καθώς παρουσιάζονται μεγάλες κερδοφόρες επενδυτικές ευκαιρίες. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών αφορούσαν στα μελλοντικά σχέδια της γαλλικής εταιρείας, για την ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Ρουμανία.
 
Το άμεσο πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή αγορά του πολυμορφικού οχήματος Dacia MCV, που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Το νέο μοντέλο θα πωλείται στη Ρουμανία από αυτό το μήνα, ενώ στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου θα φθάσει στις αρχές του 2007. Το «ΜCV» είναι 27 εκατοστά μακρύτερο από το Logan και εφοδιάζεται με τον χωρητικότητας 1.5 λίτρων diesel κινητήρα της Renault. Διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών που ανέρχεται στα 700 λίτρα, τα οποία γίνονται 2.350 μόλις πέσουν τα πίσω καθίσματα. Στην επταθέσια έκδοση, με τις τρείς σειρές καθισμάτων, ο χώρος αποσκευών είναι 200 λίτρα.     
 
Η δραστηριότητα της Renault στη χώρα «μετρά» πλέον μια επενδυτική παράδοση τριών και πλέον δεκαετιών, από την εποχή ακόμη του «12», που εξαγόταν με επιτυχία και στην Ελλάδα ως Dacia «1310». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ