top icon
Επικαιρότητα

HondaJet: έναρξη πωλήσεων

Η Honda Aircraft Company ξεκίνησε τις πωλήσεις του HondaJet στο Συνέδριο National Business Aviation Association με την ανακοίνωση της τιμής, των χαρακτηριστικών και του δικτύου πωλήσεων και σέρβις για το προηγμένο ελαφρύ jet. Αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή στις ΗΠΑ το 2010, και η τιμή είναι στα 3.65 εκατομμύρια δολάρια για την στάνταρ διαμόρφωση του HondaJet.
 
Η Honda έκανε ένα βήμα παραπέρα για την εισαγωγή του HondaJet στην αγορά με την ανακοίνωση που έβγαλε, στις 11 Οκτωβρίου, και με την υποβολή της για πιστοποίηση τύπου FAA για το HondaJet. Η εταιρεία αναμένει να έχει πιστοποίηση τόσο για τον τύπο όσο και για την παραγωγή μέσα σε 3 έως 4 χρόνια.
 
Το HondaJet έχει την ανώτατη ταχύτητα ταξιδιού για την κατηγορία του, των 420 κόμβων με αυτονομία 1180 ναυτικών μιλίων, και 30-35% κέρδος στην οικονομία καυσίμου με σταθερή ταχύτητα σε σύγκριση με τα άλλα jet με παρόμοιες συνθήκες.
 
Το HondaJet θα πωλείται μέσω πέντε τοπικών γκρουπ πωλήσεων (HondaJet East, HondaJet Southeast, HondaJet Midwest, HondaJet Southwest και HondaJet Northwest) λειτουργώντας 14 γραφεία σε όλη τη χώρα. Το δίκτυο πωλήσεων του HondaJet έχει αναπτυχθεί με την βοήθεια της Piper Aircraft, ως αποτέλεσμα μίας κοινοπραξίας που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2006.
 
Το HondaJet θα προσφέρεται με δύο δυνατότητες εσωτερικής διαμόρφωσης: με θέσεις για επτά (2 πιλότους και 5 επιβάτες) στην στάνταρ διαμόρφωση και με θέσεις για οχτώ (2 πιλότους και έξι θέσεις επιβατών, στραμμένες προς τα εμπρός).
 

Το HondaJet θα παράγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 2010 με αναμενόμενη παραγωγή 70 μονάδων τον χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ