top icon
Επικαιρότητα

Η Liqui Moly επίσημος διανομέας της ADI

Η μακροχρόνια συνεργασία της γερμανικής εταιρείας παρασκευής λαδιών Liqui Moly με ορισμένους συνεργάτες της Autodistribution International (ADI) οδήγησε σε επίσημο συμβόλαιο συνεργασίας με ολόκληρο τον οργανισμό.

Η ADI είναι ένας συνεταιρισμός εμπόρων χοντρικής στο aftermarket αυτοκινήτου. Σε ορισμένες χώρες όπως η Αυστρία, η Ιρλανδία και η Ρωσία, η Liqui Moly συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τους αντίστοιχους συνεργάτες της ADI. Επιπλέον, πέρυσι, η Liqui Moly αναδείχθηκε από τον συνεργάτη της ADI στην Γερμανία, τον όμιλο Carat, ως ο καλύτερος διανομέας στην 20ετή ιστορία της ένωσης εμπόρων.

Οι συνολικά 24 συνεργάτες της ADI δραστηριοποιούνται σε 39 χώρες: το βάρος πέφτει βασικά στην Ευρώπη, αλλά η ADI εκπροσωπείται επίσης στη βόρεια Αφρική, την Τουρκία, το Ισραήλ και την κεντρική Ασία. Σήμερα, η Liqui Moly καταγράφει ήδη έναν διψήφιο τζίρο εκατομμυρίων με τους συνεργάτες της ADI, ο οποίος εκτιμάται ότι θα υπερδιπλασιαστεί ως το 2020. Η Liqui Moly είναι στο πλαίσιο αυτό η μοναδική εταιρεία λαδιών ανάμεσα στους επίσημους διανομείς.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ