top icon
Επικαιρότητα

Liqui Moly – κληρώνει ένα Hyundai i30N

Στον επίλογο της χρονιάς, οι συμμετέχοντες στην κλήρωση μπορούν να κερδίσουν την έκδοση δρόμου του αγωνιστικού αυτοκινήτου του WTCR και TCR της ομάδας Liqui Moly Team Engstler, δηλαδή ένα Hyundai i30N.

Συνολικά φέτος τρία ήταν τα μεγάλα δώρα της Liqui Moly προς το κοινό της. Το πρώτο δώρο, ένα Hyundai i30N, κέρδισε ένας τυχερός μηχανικός από την Αυστρία. Τον Οκτώβριο κληρώθηκαν δύο αποκλειστικά εισιτήρια για ένα Σαββατοκύριακο στους αγώνες MotoGP (η Liqui Moly είναι επίσημος προμηθευτής των Moto2 και Moto 3). Όλες οι μοτοσικλέτες αυτών των κατηγοριών κινούνται με το λάδι της εταιρείας από το Ουλμ. Στον επίλογο της χρονιάς, οι συμμετέχοντες στην κλήρωση μπορούν να κερδίσουν την έκδοση δρόμου του αγωνιστικού αυτοκινήτου του WTCR και TCR της ομάδας Liqui Moly Team Engstler, ένα Hyundai i30N.

Τελευταία ημέρα συμμετοχής είναι η 31 Δεκεμβρίου 2020. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απαντήσετε στην ερώτηση για το σωστό λάδι κινητήρα του γρήγορου οχήματος με τα 275 άλογα. Όλες οι πληροφορίες περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα: https://bestbrand.liqui-moly.com/  Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ