top icon
Κόσμος

Έρχεται και το ανανεωμένο Hyundai Tucson

Η Hyundai φρεσκάρει το Tucson και ενισχύει με πρόσθετες τεχνολογίες το μεσαίο της SUV με τον ήδη εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Από το ντεμπούτο του το 2004, το Hyundai Tucson έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μια περίοπτη θέση στην κατηγορία των μεσαίων SUV. Τόσο στην συνείδηση των αγοραστών όσο και στους πίνακες πωλήσεων.

Μόνο το 2023, περισσότερες από 158.056 αντίτυπά του βρήκαν νέους αγοραστές στην Ευρώπη, σημειώνοντας μια αξιοσημείωτη αύξηση στις πωλήσεις σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Hyundai Tucson

Μέχρι τον Μάρτιο του 2024, 746.836 μονάδες του τρέχοντος, τέταρτης γενιάς Tucson έχουν παραχθεί για την Ευρώπη στο εργοστάσιο της Hyundai στην Τσεχία, τα οποία έχουν εξαχθεί σε πάνω από 60 χώρες. Οι τρεις πρώτες αγορές για το Tucson στην Ευρώπη είναι η Γερμανία, η Ισπανία και το Ην. Βασίλειο.

Βασιζόμενη σε αυτή την κληρονομία, η Hyundai παρουσιάζει τώρα μια ανανεωμένη εκδοχή του best-seller μοντέλου της, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά βελτιώσεων και αναβαθμίσεων.

Hyundai Tucson

Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο Tucson διατηρεί το «προχωρημένο» DNA του διαθέτοντας επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω με νέας αισθητικής προστατευτικά κάτω από αυτούς. Στο εμπρός μέρος, η γνώριμη σχεδιαστική γλώσσα «angel wing» ενισχύθηκε με μεγαλύτερα φώτα ημέρας και τη διατήρηση του χαρακτηριτικού εφέ που βρίσκεται φωλιασμένο μέσα στη μάσκα. Το φρεσκαρισμένο Tucson διαθέτει επίσης μια ανανεωμένη σειρά ζαντών αλουμινίου και εισάγει πέντε νέα χρώματα: τα Cypress Green Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic και Sailing Blue Pearl.

Hyundai Tucson

Η έκδοση N Line παραμένει σπορ σε εμφάνιση, ακόμα πιο εκλεπτυσμένη και κομψή. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει για το διαφορετικό ντιζάιν στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες – ωστόσο διαθέτει τα ίδια φώτα ημέρας με το βασικό μοντέλο – και τις ζάντες αλουμινίου N Line των 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Tucson διαθέτει ανασχεδιασμένα καθίσματα και επενδύσεις στις πόρτες, καθώς και νέο ταμπλό, τιμόνι και κεντρικό υποβραχιόνιο. Σημείο αναφοράς είναι οι διπλές κυρτές οθόνες των 12,3 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και το infotainment. Νέα οθόνη διαθέτει και το σύστημα του διζωνικού αυτόματου συστήματος ελέγχου της θερμοκρασίας.

Hyundai Tucson

Από εκεί και πέρα, αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στις τεχνολογίες που συνοδεύουν το ανανεωμένο Tucson. Που πλέον έχει τη δυνατότητα over-the-air αναβαθμίσεων, το οποίο επιτρέπει πρόσβαση σε on-demand υπηρεσίες πλοήγησης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το «παρών» δίνει τώρα και ένα head-up display με διαγώνιο 12 ίντσες παρέχοντας τις πιο σχετικές πληροφορίες απευθείας στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Αργότερα μέσα στη χρονιά, η Tucson θα υποστηρίζει το Hyundai Digital Key 2.0, με Ultra-Wide Band, το οποίο εξαλείφει την ανάγκη για παραδοσιακά κλειδιά, επιτρέποντας στους πελάτες να ξεκλειδώνουν το όχημα από απόσταση και να ξεκινούν χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσουν το smartphone στην ασύρματη βάση φόρτισης.

Hyundai Tucson

Από εκεί και πέρα, διατίθεται το Rear Occupant Alert (ROA), μια τεχνολογία που ειδοποιεί τον οδηγό όταν ανιχνεύεται κίνηση κατά την έξοδο από το αυτοκίνητο. Επίσης, το Front-Lighting System προάγει τον εξωτερικό φωτισμό στο επόμενο, με την τεχνολογία LED matrix na προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες του δρόμου για να εξασφαλίσει βέλτιστο φωτισμό για τον οδηγό, χωρίς να τυφλώνει τους άλλους στο δρόμο.

Το ανανεωμένο Tucson θα είναι διαθέσιμο με κινητήρα βενζίνης, με ή χωρίς ήπιο υβριδικό σύστημα, με αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα μετάδοσης καθώς και σε plug-in υβριδική παραλλαγή – για πρώτη φορά η τελευταία θα διατίθεται και σε έκδοση με κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.

Hyundai Tucson

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Hyundai Tucson
  • Hyundai Tucson
  • Hyundai Tucson
  • Hyundai Tucson
  • Hyundai Tucson
  • Hyundai Tucson
  • Hyundai Tucson
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ