top icon
Επικαιρότητα

Η μάχη της… καρέκλας για Ferrari και Porsche

Δύο μοναδικές καρέκλες γραφείου που προσομοιώνουν την αίσθηση οδήγησης των τετράτροχων κοσμημάτων από το Μαρανέλο και το Τσουφενχάουζεν.

Η καρέκλα γραφείου που σχεδίασε η ιταλική Poltrona Frau σε συνεργασία με την Ferrari και τον επικεφαλής του Design Center της τελευταίας, Flavio Manzoni, τον άνθρωπο, με άλλα λόγια, που έβαλε τις προσωπικές του πινελιές στις LaFerrari Aperta, GTC4Lusso και 812 Superfast, έχει -διόλου τυχαία- την ονομασία Cockpit και διατίθεται στους τύπους President και Executive, με ψηλή και χαμηλή ράχη αντίστοιχα. Σύμφωνα με τους «κόκκινους», οι εν λόγω καρέκλες γραφείου είναι κατασκευασμένες ως προς το «κέλυφος» τους από carbon ή alutex, ένα υλικό που συνδυάζει το fiberglass με το αλουμίνιο, ενώ εξωτερικά ο δυνητικός αγοραστής μπορεί να επιλέξει το χρώμα αλλά και το υλικό της αρεσκείας του. Όπως μπορείτε και εσείς να φανταστείτε, η τιμή τους είναι ανάλογη της… καταγωγής του. Σημειώστε λοιπόν πως η «ψηλή» President τιμάται στα 10.000 ευρώ και η «χαμηλή» Executive, στα 7.500 ευρώ. Και οι δύο τύποι θα είναι… προσβάσιμοι σε όσους τυχερούς από το επίσημο δίκτυο της Poltrona Frau από τα τέλη της χρονιάς και πιθανότητα και από τα Ferrari Stores.

Ferrari Cockpit Office Chair

O αντίλογος των Γερμανών της Porsche ακούει στο όνομα Office Chair RS και επί της ουσίας πρόκειται για αυτούσιο το κάθισμα των 911 GTS και GT3 «βιδωμένο» σε μια περιστρεφόμενη φάση με ρόδες, που επιπρόσθετα διαθέτει και ηλεκτρικό μηχανισμό, με επαναφορτιζόμενο σύστημα μπαταριών, τόσο για τη ρύθμιση της πλάτης, όσο και των υποβραχονίων. Η Office Chair RS κατασκευάζεται φυσικά στη Γερμανία, ζυγίζει συνολικά 35 κιλά και διατίθεται αποκλειστικά μέσω των οnline καταστημάτων της εταιρείας. Η τιμή της; «Μόλις» 6.500 ευρώ._Χ.Α.

Porsche Office Chair RS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ