top icon
Επικαιρότητα

Η νέα Mercedes E-Class

Η νέα Mercedes E-Class ήρθε και στην Ελλάδα. Οι αλλαγές από τον προκάτοχό του είναι μικρές και εντοπίζονται κυρίως στα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και στο ανανεωμένο εσωτερικό.

Η νέα Mercedes EClass ήρθε και στην Ελλάδα. Οι  αλλαγές  από τον προκάτοχό του είναι μικρές και εντοπίζονται κυρίως στα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και στο ανανεωμένο εσωτερικό. Η νέα EClass είναι εφοδιασμένη με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, μερικά από τα οποία τοποθετούνται για πρώτη φορά σε μοντέλο μαζικής παραγωγής. Κάποια από αυτά είναι  το σύστημα πέδησης Sensotronic Brake Control, η νέα ανάρτηση Airmatic DC, το κάθισμα multicontour, και το προηγμένο κλιματιστικό σύστημα, Thermotronic. Όμως για αυτά θα αναφερθούμε αναλυτικότερα με κάποιο άλλο άρθρο μας.


Κινητήρες: Το αυτοκίνητο διατίθεται στην χώρα μας με πέντε διαφορετικούς βενζινοκινητήρες: Ο μικρότερος είναι χωρητικότητας 1.998κ.εκ. απόδοσης 163 ίππους στις 5.300 σ.α.λ. ο αμέσως επόμενος είναι ένας 2.597 κ.εκ. απόδοσης 177 ίππους στις 5.700 σ.α.λ., ενώ διατίθενται και με τους φορολογικά… απαγορευμένους κινητήρες των 3.199 κ.εκ. (224 ίπποι) και 4.966 κ.εκ. (306 ίπποι). Υπάρχει και η έκδοση AMG με τον θηριώδη κινητήρα των 5.354κ.εκ. με απόδοση που φτάνει τους 354 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και ροπή στρέψης τα 54 χλγμ. στις 3.000 σ.α.λ..


Οι άνθρωποι της MercedesBenz στηρίζουν πολλά στην πορεία της EClass. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από της δηλώσεις των ιθυνόντων της εταιρείας.  Η MercedesBenz επένδυσε για την ανανέωση του μοντέλου 2 δις ευρώ.


Δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις, τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας EClass.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ