top icon
Επικαιρότητα

Ηλεκτρικό Wrangler ετοιμάζει η Jeep

Η Jeep θα παρουσιάσει στα τέλη του επόμενου μήνα μία πρωτότυπη εκδοχή του Wrangler η οποία θα κινείται αποκλειστικά με την αρωγή ηλεκτροκινητήρα.

Στα πλαίσια του φετινού Super Bowl στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η Jeep έκανε γνωστή την πρόθεσή της να παρουσιάσει στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης Easter Jeep Safari μια πρωτότυπη εκδοχή του Wrangler η οποία θα κινείται αποκλειστικά με την αρωγή ηλεκτροκινητήρα.

Πέρα από την teaser φωτογραφία του πρωτοτύπου με την ονομασία Wrangler BEV Concept, η αμερικάνικη εταιρεία δημοσιοποίησε και μια ακόμα στην οποία απεικονίζεται η «δομή» των μηχανικών και ηλεκτρικών μερών του αυτοκινήτου. Χωρίς να ανακοινώνονται συγκεκριμένες προδιαγραφές, από αυτή εύκολα διακρίνει κανείς μια διάταξη με συστοιχίες μπαταριών και έναν ηλεκτροκινητήρα εγκατεστημένο στο εμπρός μέρος.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η παρουσία ενός παραδοσιακού, θα έλεγε κανείς, συστήματος μετάδοσης της κίνησης μέσω κιβωτίου μεταφοράς, επιλογή που αν μη τι άλλο δεν συνηθίζεται στα σύγχρονα BEVs. Σίγουρα πρόκειται για μια προσέγγιση… πέρα από τα συνηθισμένα, μέσω της οποίας η Jeep θα επιχειρήσει να «παντρέψει» τις σύγχρονες τεχνολογίες ηλεκτρικής πρόωσης με εκείνες που συναντά κανείς σήμερα στα καταξιωμένα off-road μοντέλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ