top icon
Επικαιρότητα

Και το νέο VW Sharan στη Γενεύη

Η γερμανική εταιρεία «φέρνει» στη Γενεύη το ανανεωμένο της MPV μοντέλο της, με μικρές αλλαγές στην αισθητική και τον εξοπλισμό καθώς και ανανεωμένη γκάμα κινητήρων.

Η γερμανική εταιρεία «φέρνει» στη Γενεύη το ανανεωμένο της MPV μοντέλο της, με μικρές αλλαγές στην αισθητική και τον εξοπλισμό καθώς και ανανεωμένη γκάμα κινητήρων.

Εξωτερικά, οι διαφοροποιήσεις, κατά την προσφιλή τακτική των Γερμανών της VW, είναι επουσιώδεις, καθώς επικεντρώνονται στα νέα φωτιστικά σώματα πίσω, τεχνολογίας LED, διαφορετικούς τροχούς καθώς και νέες χρωματικές επιλογές στις μεταλλικές του επιφάνειες. Χωρίς να μαγνητίζουν με μιας το βλέμμα, στο εσωτερικό του νέου Sharan η… δουλειά που έχει γίνει είναι περισσότερη. Και πιο ουσιώδη, αν μη τι άλλο. Πέρα από την επιλογή αναβαθμισμένων υλικών στο ταμπλό, σημείο αναφοράς αποτελεί η υιοθέτηση των γνωστών τεχνολογιών επικοινωνίας και διασύνδεσης των επιβατών. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα πολυμέσων υποστηρίζει πλέον τις υπηρεσίες Apple CarPlay και Android Auto, ενώ ανάλογα με τις επιθυμίες ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει οθόνες απεικόνισης διαμέτρου 5 ή 6,5 ιντσών. Σημαντικές όμως είναι και οι αναβαθμίσεις που αφορούν τα επιμέρους συστήματα ασφαλείας, καθώς πλέον το νέο Sharan μπορεί να εξοπλιστεί με τα συστήματα Auto Hold, City Emergency Braking, Adaptive Cruise Control και Blind Spot Monitor.

Σε ότι έχει να κάνει με τα διαθέσιμα μηχανικά σύνολα, οι επιλογές προέρχονται από το γνωστό πολυσυλλεκτικό… ράφι του γερμανικού Ομίλου. Δύο είναι οι βενινοκινητήρες, ένας στα 1,4 και ένας στα 2,0 λίτρα (γενιά TSI), με απόδοση 150 και 220 ίππους αντίστοιχα, καθώς και τρεις ντίζελ, όλοι με χωρητικότητα 2,0 λίτρων και μέγιστη απόδοση 115, 150 και 184 ίππους._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ