top icon
Επικαιρότητα

Κατασκευάζοντας ανταλλακτικά για vintage μοντέλα της Ferrari (+video)

Η GTO Engineering είναι μια βρετανική εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή επιμέρους τμημάτων και ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας για κλασσικά κυρίως μοντέλα της Ferrari.

Από κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και ελαστικά έως τροχούς και τμήματα αναρτήσεων, η GTO Engineering είναι ένας βρετανικός οίκος που χρόνια τώρα εξειδικεύεται μέσω της GTO Parts στην κατασκευή ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας που προορίζονται για κλασσικά κυρίως μοντέλα της Ferrari.

Η εταιρεία με έδρα το Berkshire της Μ. Βρετανίας ιδρύθηκε το 1996 από τον Mark Lyon προμηθεύοντας με… πολύτιμα μέρη τους ιδιοκτήτες vintage μοντέλων της ιταλικής εταιρείας -από αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’60 και μοντέρνα supercars, συμπεριλαμβανομένων και οχημάτων περιορισμένης παραγωγής- αξιοποιώντας για την κατασκευή τους όλες τις σύγχρονες μεθόδους.

Στο βίντεο που ακολουθεί η GTO Engineering μας ξεναγεί στη διαδικασία δημιουργίας των εν λόγω ανταλλακτικών (από τον σχεδιασμό και τη μηχανική επεξεργασία έως το φινίρισμα και τους τελικούς ελέγχους ποιότητας) παρουσιάζοντάς μας εν τάχει μια Ferrari Lusso (1964), μια 365 GT4 BB (1974), μία F40 (1990) και μία 590 GTO (2011) που χρησιμοποιούν στο «σώμα» τους μέρη που έχει κατασκευάσει η GTO Parts.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ