top icon
Επικαιρότητα

Κωμικός τρολάρει τη VW στη Γενεύη (video)

Ο Βρετανός κωμικός, Simon Brodkin, θέλησε μ’ έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο να υπενθυμίσει στη Γενεύη στους θεατές που παρευρίσκοντο στην παρουσίαση του ανανεωμένου Up!, το διαβόητο σκάνδαλο χειραγώγησης ρύπων που από τον περασμένο Σεπτέμβριο κλυδωνίζει τον Όμιλο VW.

Οι εκπρόσωποι του αυτοκινητικού Τύπου, που περίμεναν να ξεκινήσει η παρουσίαση του ανανεωμένου VW Up!, έμειναν έκπληκτοι στο περίπτερο της γερμανικής εταιρείας στη Γενεύη όταν ένας άνδρας, ντυμένος με στολή μηχανικού που έφερε τα σήματα του Γερμανού κατασκευαστή, ανέβηκε στη σκηνή κρατώντας στα χέρια του ένα γαλλικό κλειδί, καθώς και ένα… κουτί με την επιγραφή «Cheat Box».

«Κανένας δεν πρόκειται να το εντοπίσει αυτό. Είμαι έτοιμος να το τοποθετήσω», δήλωσε ο Βρετανός κωμικός, Simon Brodkin, ανεβαίνοντας στο καθ' όλα λαμπερό σκηνικό της παρουσίασης!

Πριν απομακρυνθεί από το χώρο από το προσωπικό ασφαλείας, ο… δράστης συμπλήρωσε με αρκούντως σαρκαστική διάθεση: «Ο κ. Muller [πρόκειται για τον σημερινό Διευθύνoνta Σύμβουλο της VW] είπε ότι είναι ΟΚ, αρκεί να μην τα μάθει κανείς»._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ