top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση για το Nissan Leaf

To Νissan Leaf πηγαίνει στη Γενεύη ανανεωμένο σε εμφάνιση, πιο ευχάριστο και πρακτικό, με περισσότερη αυτονομία και αρκετές νέες τεχνικές βελτιώσεις.

To Νissan Leaf πηγαίνει στη Γενεύη ανανεωμένο, πιο ευχάριστο και πρακτικό, με περισσότερη αυτονομία και αρκετές νέες τεχνικές βελτιώσεις. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, οι αλλαγές σε διάφορους τομείς που έγιναν στο αυτοκίνητο είναι περισσότερες από εκατό. Εκτός των άλλων, θα προσφέρεται πλέον με τρία επίπεδα εξοπλισμού (Visia, Acenta, Techna). Στην έκδοση Acenta το Leaf θα προσφέρεται μεταξύ άλλων με ζάντες αλουμινίου διαστάσεων 16 ιντσών και καθρέφτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος. Στην κορυφαία έκδοση Techna περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου διαστάσεων 17 ιντσών, φώτα LED, δερμάτινα καθίσματα και ηχοσύστημα της Bose.   
 
H τεχνική αναβάθμιση του αυτοκινήτου, που θα ξεκινήσει να παράγεται στο Sunderland μέσα στην άνοιξη, φέρνει συντομότερο χρόνο φόρτισης και ανεβάζει την αυτονομία από τα 175 στα 200 χιλιόμετρα. Πολλές από τις αλλαγές προήλθαν από τους κατόχους της προηγούμενης έκδοσης του Leaf, των οποίων οι όποιες παρατηρήσεις ελήφθησαν πολύ σοβαρά υπόψιν από την ιαπωνική εταιρεία.  

Οι πωλήσεις του αυτοκινήτου θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2013, ενώ σύντομα όσοι επιθυμούν ηλεκτροκίνηση θα μπορούν ανάλογα με τις ανάγκες τους να επιλέξουν τις επαγγελματικές ή και τις επιβατικές επταθέσιες εκδόσεις του NV200. Στο πρόγραμμα είναι και η ηλεκτρική έκδοση του NV200 taxi, ενώ ένα ηλεκτρικό μοντέλο της Infiniti θα είναι διαθέσιμο το 2015.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ