top icon
Κόσμος

Αποκάλυψη! Αυτό είναι το νέο Hyundai Kona

Ανανεωμένη σχεδίαση, μεγαλύτερες διαστάσεις και αύρα από… Ioniq σε επίπεδο σχεδίασης για το νέο Hyundai Kona.

Το νέο Hyundai Kona γυρίζει σήμερα μια ακόμα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του με τους Κορεάτες να αποκαλύπτουν πρώτα την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του νέου B-SUV τους.

Το εφ’ όλης της ύλης αναβαθμισμένο μοντέλο της Hyundai θα είναι διαθέσιμο σε τρεις παραλλαγές όσον αφορά τις μονάδες κίνησης που θα το κινούν. Η πρώτη θα είναι αμιγώς ηλεκτρική, η δεύτερη αυτοφορτιζόμενη υβριδική ενώ το «παρών» θα δίνουν και εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης.

Hyundai Kona

Σημείο αναφοράς στο νέο Hyundai Kona είναι οι μεγαλύτερες διαστάσεις του, γεγονός που το κάνουν να… απομακρύνεται από τα λημέρια της κατηγορίας Β. Πιο συγκεκριμένα, το μήκος του πλέον φτάνει τα 4,355 μ., τιμή αυξημένη κατά 150 χλστ. σε σχέση με τον προκάτοχό του. Επιπρόσθετα, στην ηλεκτρική έκδοση που αποκαλύπτεται σήμερα, το πλάτος εμφανίζεται αυξημένο κατά 25 χλστ., ενώ… επεκτατικές τάσεις παρατηρούνται και στο μεταξόνιο που έχει μεγαλώσει με τη σειρά του κατά 60 χλστ.

Hyundai Kona

Σχεδιαστικά, το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι το εμπρός μέρος. Εκεί όπου πρωτοστατεί μια διαμήκης φωτεινή μπάρα – η Hyundai την βαφτίζει με την φαντεζί ονομασία Seamless Horizon Lamp – και το καπό τύπου clamshell. Ωστόσο, κάθε έκδοση, ανάλογα με το σύστημα μετάδοσης κίνησης, θα διαθέτει διαφορετικές πινελιές, όπως διαβεβαιώνουν οι ιθύνοντες της κορεάτικης εταιρείας.

Hyundai Kona

Στο εσωτερικό τα άλμα προς τα εμπρός είναι εξίσου εμφανή. Όπως και οι επιρροές από την οικογένεια Ioniq της Hyundai. Οι διπλές οθόνες των 12,3 ιντσών και η πλωτή κονσόλα προσδίδουν μια αίσθηση υψηλής τεχνολογίας, ενώ ο νέος φωτισμός περιβάλλοντος βελτιώνει την εμπειρία και την ευκολία του χρήστη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Hyundai Kona θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες.

Hyundai Kona

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Hyundai Kona MY 20023, B-SUV
  • Hyundai Kona
  • Hyundai Kona
  • Hyundai Kona
  • Hyundai Kona
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ