top icon
Κόσμος

Audi και Ducati μαζί στη Σαρδηνία σε μια ειδική εκδήλωση

Tο Audi RS Q e-tron και η νέα Ducati DesertX βρέθηκαν στην Σαρδηνία σε μια ειδική εκδήλωση για την παγκόσμια παρουσίαση του νέου μοντέλου της Ιταλικής εταιρείας μοτοσυκλετών.

Η πολυαναμενόμενη μοτοσυκλέτα του 2022 και το αγωνιστικό όχημα αγώνων Raid “συναντήθηκαν” στη Σαρδηνία για μια ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε σε συνεργασία από την Ducati και την Audi.

Η νέα Ducati DesertX και το Audi RS Q e-tron βρέθηκαν στο επίκεντρο για μία δοκιμή που διοργανώθηκε για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Παρών στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ο Danilo Petrucci, νικητής μίας ε.δ. στο φετινό Dakar 2022, και τα πληρώματα της Audi Emil Bergkvist, Stéphane Peterhansel, Edouard Boulanger, Carlos Sainz και Lucas Cruz.

Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, το Centro Stile Ducati δημιούργησε ένα αποκλειστικό χρώμα για το DesertX εμπνευσμένο από αυτό του RS Q e-tron. Την ειδική αυτή μοτοσυκλέτα οδήγησε ο Danilo Petrucci, ο οποίος έδωσε μια “παράσταση” μαζί με τους Carlos Sainz-Lucas Cruz στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή.

Audi

Ο Andrea Ferraresi, διευθυντής του Centro Stile Ducati δήλωσε: “Όταν είδαμε για πρώτη φορά το RS Q e-tron, δεν μπορούσαμε παρά να το φανταστούμε σε δράση ανάμεσα στους αμμόλοφους και τους βράχους μαζί με το DesertX. Αυτή η εκδήλωση μας έδωσε την ευκαιρία να το κάνουμε και έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα αποκλειστικό livery, εμπνευσμένο από τα χρώματα και τα γραφικά του πρωτοτύπου της Audi. Το να βλέπεις αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες μαζί εκτός δρόμου είναι πραγματικά ένα σπουδαίο θέαμα. Η συνεργασία μεταξύ των δύο μαρκών και μεταξύ των αντίστοιχων Κέντρων Στυλ είναι ισχυρή και σημαντική”.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό video

Ο Carlos Sainz, ο Danilo Petrucci και όλοι οι οδηγοί της Audi έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τον Τύπο κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, η οποία επιβεβαίωσε τον μεγάλο δεσμό και τη συνεχή συνεργασία μεταξύ Ducati και Audi.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Audi
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ