Επικαιρότητα Κόσμος

Audi και FC Bayern München – η συνεργασία τους επεκτείνεται και στην ηλεκτροκίνηση

Οι δύο διάσημες γερμανικές εταιρείες προχωρούν στην τοποθέτηση 38 ταχυφορτιστών στις εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρικού συλλόγου, για να φορτίζουν οι παίκτες της ομάδας τα Audi e-tron που οδηγούν.

Η Audi και η FC Bayern München, τα δύο διάσημα γερμανικά brands, συνεχίζουν τη δημιουργική τους συνεργασία. Επόμενο βήμα, η εγκατάσταση σημείων φόρτισης για τα Audi e-tron που οδηγούν οι παίκτες της ομάδας. Δύο μεγάλες δόξες του παρελθόντος της βαυαρικής ομάδας, ο Karl-Heinz Rummenigge και ο Oliver Kahn, Πρόεδρος και Μέλος αντίστοιχα της Εκτελεστικής Επιτροπής της FC Bayern München και η Hildegard Wortmann, Μέλος του Δ.Σ. της Audi, έδωσαν το πράσινο φως για την τοποθέτηση 38 ταχυφορτιστών στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Οι ταχυφορτιστές, τελευταίας τεχνολογίας και ισχύος έως και 150 kW, θα είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα Audi e-tron στο τέλος του καλοκαιριού, ακριβώς στην ώρα για την έναρξη της επόμενης σεζόν της Bundesliga. Στις αρχές του επόμενου έτους, αντίστοιχη υποδομή θα δημιουργηθεί και στο Allianz Arena, το γήπεδο της FC Bayern στο Μόναχο, με σημεία φόρτισης διαθέσιμα και για τους οπαδούς και τους επισκέπτες του γηπέδου.

Audi και FC Bayern München συνεργάζονται και σε ένα ακόμα project. Οι πρωταθλητές Γερμανίας, με ρεκόρ τίτλων στη χώρα τους, έχουν ήδη ξεκινήσει μια εικονική καλοκαιρινή περιοδεία. Το Audi Digital Summer Tour πραγματοποιείται αυτές τις μέρες και δίνει στους θαυμαστές και οπαδούς σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να ζήσουν τη φάση προετοιμασίας της ομάδας σε πραγματικό χρόνο. Μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες, ο σύλλογος και τα αστέρια του ζωντανεύουν για τους φίλους της ομάδας, παρέχοντας την ευκαιρία για αλληλεπίδραση, συμπεριλαμβανομένων υπογραφών αυτόγραφων από τους παίκτες. Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου