Η Audi Sport σκοπεύει να παρουσιάσει έξι νέα RS μοντέλα μέσα στο τρέχον έτος. Και ιδού οι πρώτες «αποκαλύψεις».

Θέλοντας να συνεχίσει να αποτελεί το αντίπαλο δέος των σπορ δημιουργιών της Mercedes-AMG, αλλά και εκείνων από το M Division της BMW, η Audi Sport σχεδιάζει μέσα στο τρέχον κιόλας έτος να παρουσιάσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι στο σύνολο μοντέλα που θα κοσμούνται από τα αρχικά «RS». Κάτι που έρχεται περίτρανα να επιβεβαιώσει και η ίδια η Audi δίνοντας πρόσφατα στη δημοσιότητα μέσω γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης μία teaser φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται… παρατεταγμένες οι νέες, σπορ δημιουργίες της Audi Sport.

Σύμφωνα με όσα ήδη γνωρίζουμε, τα RS Q3, RS Q3 Sportback και RS Q8 θα είναι τα τρία από αυτά, με τα δύο πρώτα να παίρνουν κίνηση από τον 5κύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων της Audi, ο οποίος θα αποδίδει περί τους 400 ίππους. Η έκδοση RS του Q8 θα φιλοξενεί τον κινητήρα του νέου RS7 Sportback (με άλλα λόγια, έναν 4λιτρο twin turbo με απόδοση κοντά στους 600 ίππους), η οποία θα βρει στο εμπορικό τηςδιάβα τις BMW 8 Series Gran Coupe και Mercedes-AMG GT 4-door.

Ένα ακόμα νέο μοντέλο της οικογένειας RS είναι το RS6 Avant – ένα αυτοκίνητο που θα τροφοδοτείται από τον κινητήρα του RS7 – αποτελώντας την απάντηση της εταιρείας των τεμνόμενων κύκλων απέναντι στις Mercedes-AMG E63 και Ε63 S.

Αν μη τι άλλο, με δεδομένο το γεγονός ότι το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ανοίγει τις πύλες του σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα από σήμερα, το… μυστήριο αναμένεται να λυθεί. Εκτός κι αν η Audi μπορεί αποφασίσει να παρουσιάσει μερικά από τα νέα RS μοντέλα της στις ΗΠΑ στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες τον προσεχή Νοέμβριο._Χ.Α.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά