top icon
Νέα

Αυτή είναι η νέα Ferrari του Μπαμπέ – Γιατί δεν μπορεί να την οδηγήσει;

Ο Κιλιάν Μπαμπέ έδωσε πρόσφατα σχεδόν 500.000 € για την απόκτηση μιας Ferrari. Μόνο που δεν έχει το δικαίωμα να την οδηγήσει.

Ο Γάλλος σούπερσταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές. Με τα χρήματα που κερδίζει ετησίως, μπορεί να αγοράσει οτιδήποτε επιθυμεί και να απολαύσει οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Πρόσφατα, ο Κιλιάν Μπαπέ προχώρησε στην αγορά μιας Ferrari 488 Pista, ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Ο ίδιος, δεν έχει το δικαίωμα να οδηγήσει το ιταλικό supercar, ούτε κανένα άλλο όχημα, αφού δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.

Ferrari

Ferrari 488 Pista

Παρότι είναι 24 ετών και λάτρεις των πολυτελών και γρήγορων αυτοκινήτων, ο Μπαμπέ αρνείται να μπει στη διαδικασία της απόκτησης άδειας οδήγησης. Οπότε, αρκείται στο να οδηγεί κάποιος άλλος τα υπέροχα τετράτροχα της συλλογής του, προφανώς ο σοφέρ του, και αυτός να κάθεται αναπαυτικά είτε στη θέση του συνοδηγού, είτε στο πίσω κάθισμα.

Τα αυτοκίνητα του Μπαμπέ

Εκτός από τη Ferrari 488 Pista που του κόστισε περίπου 500.000 €, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, έχει στην κατοχή του ένα ακόμη μοντέλο του Maranello και συγκεκριμένα την Ferrari SF90 Stradale, ένα Range Rover, μια Mercedes V-Class, ένα Volkswagen Multivan κι ένα ID.5. 

Ferrari

Σε ερώτηση που του είχε γίνει παλαιότερα για το δίπλωμα οδήγησης, είχε απαντήσει: «Το να είσαι επιτυχημένος σε μικρή ηλικία είναι μία αρνητική συνέπεια. Μου λείπουν τα απλά πράγματα, όπως το να οδηγώ μόνος μου. Για πολλούς ανθρώπους το δίπλωμα οδήγησης είναι μία υποχρέωση στη ζωή τους, όχι όμως για μένα».

Πηγή: The Sun

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ